Copyright : 1998-2006 N. Blaauw
Laatste wijziging: woensdag 12 juli 2006...Blaauw...Blaau...Blauw...Blau...Blouw...Blou...Blaeuw...Blaeu...Blaauwhof...Blauwhof...Blaauwsma...Blauwsma...Blaauwstra...Blauwstra...Blaauwiekel...Blaauwijkel...Blaauwykel...Blauwiekel...Blauwijkel...Blauwykel...Holvast...Houvast...


Deze webpagina's bevatten genealogische gegevens over personen met de achternaam Blaauw, Blauw, Blau, Blouw, Blou, Blaeuw en Blaeu in geheel Nederland. In de nabije toekomst heb ik ook plannen om deze achternamen voorkomend buiten Nederland toe te voegen. Gegevens hieromtrent zijn uiteraad van harte welkom. De oudst bekende 'Blaauw-voorvader' in Nederland, is geboren in 1445. De laatste versie van de BIGGEST-BLAAUW-DATABASE, opgemaakt in Oedipus II, is hier gratis te downloaden. Versie 3.4 is 1,6 MB groot en bestaat momenteel uit 7100 personen.


Biggest
Blaauw & Holvast Database v3.4


De HOLVAST genealogie bestaat tot nu toe uit ongeveer 500 personen met deze achternaam en komen van oorsprong uit Oude Pekela en omgeving. Deze familienaam is ook opgenomen in de BIGGEST-BLAAUW-HOLVAST-DATABASE.

 

Oedipus II - Leen Lamain
Oedipus is een gratis te downloaden en te gebruiken genealogie-programma,
waarin u al uw gegevens kwijt kunt, met opmaak naar eigen smaak.
Klik op de banner hierboven om de homepage van de maker (L.G.Lamain)
te bereiken en van daaruit altijd de nieuwste versie te verkrijgen.
SWINX Zoeklijst Nederlandse Familienamen
SWINX Zoeklijst Nederlandse Familienamen


Groningse Genealogische Bronnen
Groningse Genealogische Bronnen